Úvod » zápasy » sezona 2016-2017

Report 13.11.2016

publikováno 14.11.2016

FC Persie - Nabídka dne

Neděle ráno, zasraný vstávání, zasraná kosa, zasraný sluníčko, který svítilo tak jakoby vůbec nesvítilo ...

Jediným pozitivem toho vyprcanýho počasí je, že máme na co svést případnou prohru.

"Pažit" samozřejmě taky zledovatělej, nádherný kluziště v jednej z branek.

Zápas jsme začali exceletníma nůžkama ve střižbě o výběr strany. Soupeřovo papír byl naprosto bez šance. Dobře Dejv! (L) #vonoSeToSamoNeudělá (B)

Jinak jako úplně fantasticky jsme nehráli. Nebejt zdi v naší kase, prohráli jsme poločas s bůrem a v podstatě s minimem střel od nás. Za zmínku stojí akorát povedená kombinace Bobana s Leošem (R)(h5), díky který jsme srovnali na 1:1. Po půli jsme ale stejně padali, takže všechno napíču.

Druhá půle byla z naší strany lepší. Soupeř sice měl tlak, ale aspoň jsme chodili do nebezpečnejch brejků. Pár šancí tam bylo. Kdybychom nebyli salátí, tak jsme třeba mohli vyhrát. Ale my salátí jsme. A neumíme zasunout (W)(U). A proměňovat. Né že by soupeř neměl taky dost šancí.  Ale sem tam bylo poznat, že jsme zlepšili i to bránění. Když ještě vošéfujem to vymrdaný počasí, tak třeba zase přijde nějaká výhra. Někdy.

3:3.
Když opomenu zasraný počasí, tak se dá ocenit, že jsme ten zápas odbojovali. Bod je asi maximum, co jsme z toho mohli vytěžit.

A ještě jednou poděkování Ondrovi J.
Podržel.
A Ondra D. už mocně dohání Michala M. v tabulce střelců!

Čeká nás pohár. Skupiny jsou nalosovaný. Až bude rozpis, hned to sem naláduju, ať můžete oznámit svým drahým/levným polovičkám, kdy s váma jako nemaj počítat. Protože když hraje Persie, tak je to víc než nějaký šukání nebo žraní vánočního cukroví.
Nic konkrétnějšího k poháru zatím není. Akorát, že se hraje v hale, tak to nemůžeme svádět na zasraný počasí. Teda můžeme, ale my máme na kvalitnější výmluvy! (I)
Tak jen pár drobností - na zápasy bude sraz alespoň 20 minut předem. Bude potřeba mít černý kraťasy a černý stulpny. A taky chrániče. Nerad bych, abychom kvůli tomuhle zase platili pokuty. Jako loni.


Zaškrtávejte tu anketu, vy dřevácí! Víte, jak dlouho jsem vymejšlel ty možnosti?! :-@

(*)(*)(*)FCP(*)(*)(*)

Autor je zapřísáhnutým odpůrcem počasí. Jakéhokoliv, které se mu zrovna nelíbí.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona 2021/2022
Prosím každý přečíst, několik základních pravidel, informací a otázek. 1.) Kdo nezaplatil příspěvky- nehraje. 2.) Každý hráč musí doložit bezinfekčnost ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1234 5
67891011 12
131415161718 19
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz