Úvod » zápasy » poháry

Report 30.01.2016

publikováno 08.02.2016

Hurikáni : Persie, BAF Žebrákův zen : Persie

Poslední pohárový víkend, akorát lidí, Lokáda - hlavní hala, tribuny nacpaný, zhasnutý světla pro efekt a nažhavení atmosféry. Proti nám Hurikáni - soupeř, kterej nám naposledy (cca 2-3 roky zpět) dal kvalitní világoš.
Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, byli nebezpeční, dařilo se nám sehrát brejky tak, aby z nich nebyl protiútok soupeře. Vzadu jsme to slušně zavírali, kupodivu jsme se vraceli, obětavost, bojovnost, gólman podržel (V poslední době jim to oběma docela chytá. Skoro je podezřívám, že začali sledovat TV rozbory Pepy Csaplára.)

Gólovky jsme sice zahazovali podobně jako vždycky, ale sem tam nám vyšla nějaká ta kombinace, vyšachováníčko soupeře a byly z toho fíky. Dokonce začínáme občas předvádět prudký přihrávky na zadní tyč - Večeřovo škola pyčo.

Nakonec z toho jsou historický 3 body za výhru 1:3. A když se podíváme, kdo měl 3 asistence, máme jasno o hvězdě zápasu.(*)

 

BAF 
Zápas odbojovanej, místy už chyběly síly, dokázali jsme se soupeřem hrát relativně vyrovnaně. Jako tradičně jsme zabili pár gólovek (Když je hráč Persie sám před gólmanem, tak už to radši považuju za výhodu pro soupeře.)

Prohru tentokrát svedeme na to, že oba týmy nastoupily v modrém a nebylo rozeznat, kdo proti komu hraje. 
Nevadí, furt máme nakonec 4x víc bodů než po minulém víkendu. (Y)


 

A asi si tu shrneme celej pohár ... V první polovině zápasů jsem vás všechny nesnášel. Nikdo nechodil, nikdo nebyl správně voblečenej a dostávali jsme furt klepec. Ve druhej polovině zápasů se to zlepšilo (obojí) a už vás zase nenávidím jenom trochu. Takže dík. A za to, že jsme nebyli poslední taky dík.

Boban mi psal, že mám vyzdvihnout individuální výkony ... Tak bych chtěl vyzdvihnout to, že si před posledním zápasem zkurvil kotník při cestě ze schodů. Kdo by čekal, že na schodech bude poslední schod.(h5)

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil Petr P. | 09.02.2016 21:55
ale to, že jsem i s tím kotníkem nastoupil a odmakal na krev už nezmíní.. jinak ta první polovina poháru byla taky dána 1) soupeřem a 2) tím, že jsme je jenom většinou odmakali,navíc jsme si je často prohráli sami našimi chybami.. ale jinak dobrá zkušenost a příjemný pocit za účast převládá nad Dejvovo nasraností

Aktualita

Sezona 2021/2022
Prosím každý přečíst, několik základních pravidel, informací a otázek. 1.) Kdo nezaplatil příspěvky- nehraje. 2.) Každý hráč musí doložit bezinfekčnost ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1234 5
67891011 12
131415161718 19
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery