Úvod » zápasy » poháry

Report 23.01.2016

publikováno 24.01.2016

Persie : Wankers, Persie : Újezd

První zápas - Wankers - derbíčko - hecováníčko - nenávist - konečně hodně lidí.

Všechno tohle slibovalo klasický pohárový zápas silnějšího se slabším, kde se s úvodním hvizdem mažou všechny rozdíly.
Z naší strany odbojováno, odmakáno, gólman podržel, místy jsme dokázali být nebezpeční, dokonce jsme vedli 1:0 poté, co Pepa V. učebnicovou boží rukou předložil Persii gólovku a ukázal tak, kde je jeho srdce. Pro sichr samozřejmě všechno pořešený s černou sviní, která ponechala ukázkovou výhodu. Malej hrál hovno, Kozel fauloval - vše samozřejmě, aby pomohli týmu svého srdce (L). A Wankers to nejsou(U).

Myslím, že za poslední rok jsme v té zákulisní černé práci udělali velkej krok dopředu. Když to nejde na hřišti, tak holt takhle, Milane.

Nakonec bylo potřeba potlačit tu káru správným směrem a když vyšly sázky na skóre po 20 minutách, tak bylo potřeba pustit 3 body na druhou stranu, aby vyšla i ta vostrá dvojka. Přece si ty kapříky nenecháme proplavat mezi rukama - 1:3.

 

Druhý zápas - Újezd - dost lidí, takže žádná únavička - všichni natěšený na první bod/y ==> bylo to přece pořešený.

V úvodu sice dostáváme gól, ale rychle se oklepeme a místy soupeře přehráváme. Dokonce se občas odhodláme i k presinku - nevídané. Nakonec se podaří vyrovnat. Gól, za který se gólman soupeře stydí doteď. Z toho, kdo mu ho vstřelil, má prý doteď deprese. Já to sem radši ani nebudu psát. Co kdyby se to k němu dostalo a přitížilo by se mu. Zdraví má jenom jedno. Chudák gólmanská. 

V závěru zápasu dochází na oboustrannou ofenzivu a honbu za prvními pohárovými body. Klasická Anglie - nákop - všichni dopředu - ztráta - všichni dozadu. (Dobře, slovo 'všichni' si vydělte dvěma. Zas taková fyzička tam neni.)
Zásluha brankářů.
Konečnej výsledek - 1:1, první bod, hospoda, pivo. Klasika.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Sezona 2021/2022
Prosím každý přečíst, několik základních pravidel, informací a otázek. 1.) Kdo nezaplatil příspěvky- nehraje. 2.) Každý hráč musí doložit bezinfekčnost ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1234 5
67891011 12
131415161718 19
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz