Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » zápasy » sezona 2015-2016

Report 07.11.2015

publikováno 12.11.2015

Levej výběr : FC Persie Chelsea : FC Persie

Sobota, konečně odpoledne - bez zasranýho ranního vstávání, pohodička, klídeček, všichni po obědě, natěšený na dokopnou. Pocit, že hrajem vo nějaký postupy a podobný krávoviny. A podle toho taky vypadalo v prvním zápase.
Soupeř nastoupil jen s 1 kusem na střídačce, my namistrovaně přesvědčený, že ho uchodíme, dáme mu dvacku a půjdeme domů. Omyl. 
LV předváděl po celý zápas bojovný výkon, výborně takticky, žádný zbytečný hovadiny, dobrá produktivita.(Y)
Jednoduchý srovnání s náma ... Neběhali jsme(sn), střídali jsme pomalu, v soubojích jsme nebyli schopni přitlačit, naší laxnost dokresluje naprosté minimum faulů, které jsme (ne)udělali. Dobře, možná jsme nastřelili pár tyček, ale při našem přístupu jsme si je i zasloužili.

O půlce došlo na jebáníčko.(U)

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, začali jsme alespoň trochu běhat a nabízet se. I když to herně bylo +- jalový, dá se alespoň pochválit zlepšení přístupu a to, že jsme se alespoň trochu chytli za prdel a začalo to vypadat, že chceme vyhrát. Bohužel prvním poločasem jsme soupeře až příliš nakopli a jemu pak vycházelo vše. Zaslouženě. 
Konečná remíza 2:2 je pro nás nakonec zřejmě maximum, co jsme ve druhé půli byli štonc vydolovat. 


Chelsea

Do zápasu s Chelsea provádíme hned 2 změny a je vidět, že nám výrazně pomáhají. Minimálně v pohybu. Soupeř sice hned v první minutě otevřel skóre, ale ani to nás nerozhodilo. Předvedli jsme naší klasiku, spoustu zahozených šancí, ale tentokráte i dostatek proměněných. První půli nám soupeř ještě stačil, ale ve druhé půli jsme i díky dalším gólům dominovali.

Došlo i na klasický Bobanovo zahození tutovky nebo na komedii, kdy se soupeř snažil Michalovi J. nacpat nohu do prdele.(R)(~)

Výsledek 6:2 zasloužený. Za tuhle výhru se nemusíme stydět (h5)(brb).

Stydět by se měli především Michal M. a Petr P., protože nedat hattrick bylo v jejich podání mistrovský divadýlko hnaný obyčejnou touhou NEplatit kořalky. Tyvole, Milane, to bych blil.+o((%)

Naopak lze pochválit nadprůměrnou účast ve sprše. (R)(Y)(R) Kvalitní párková párty doplněná o Kozlovo růžovej dámskej sprcháč.(L)

Večer byl zakončen v bulharské kurvy-hospodě (Plus mínus takhle nějak se to jmenovalo) - svijany(B) i jídlo(pi) výborný. Tip na hospodu nedal nikdo jinej než Kozel, takže kdyby někoho z vás v nejbližších dnech navštívili týpci s bejsbolkama v rukách a chtěli nějaký peníze, tak víte, kam je poslat.(li)(ip)(O)

#druhymistojejakoprohratvsechno

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil DK | 12.11.2015 14:55
Už ani nepamatuju report, kde bych vynechal slovo "dřeváci".

Aktualita

Sezona 2021/2022
Prosím každý přečíst, několik základních pravidel, informací a otázek. 1.) Kdo nezaplatil příspěvky- nehraje. 2.) Každý hráč musí doložit bezinfekčnost ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1234 5
67891011 12
131415161718 19
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz