Úvod » zápasy » sezona 2015-2016

Report 24.10.2015

publikováno 24.10.2015

FC Predators : FC Persie

Než se dostaneme k dnešnímu reportu, tak ještě něco málo k minulému víkendu ...
Hráli jsme proti TJK, v zápase jsme podali celkem slušný výkon, měli jsme víc šancí. Kupodivu nás soupeř neuběhal <:o).
V bráně exceloval Michal J. (h5)
Výhra 2:1 samozřejmě dobrá, ale v první půli jsme zahodili zbytečně moc gólovek. Pak jsou z toho furt nějaký komplikace a nervy.
Závěrem bych dodal, že dát gól do prázdný umí každej. Ale nedat gól do prázdný, to je umění!


A teď k Predators ... Soupeř se nesešel ve zrovna ideálním počtu, oproti Nepomuku měli alespoň 1 kus na lávce. Naproti tomu nás bylo po 4 výhrách až doprdele. Klasika. Navíc dorazil Michal M. - výmluva pro případ prohry jasná.

Zápas jsme nezačali úplně nejlíp. Soupeř nás přehrával, dostával se do šancí - několikrát skvěle podržel Ondra J. 
Utkání dost vyhecovaný - i díky výkonu rozhodčích. Postupně hru vyrovnáváme a do šancí chodíme i my. Když v nich zrovna nezavřeme oči a nenapálíme to doprostřed brány (A že to umíme!), tak nás vychytá gólman soupeře. V první půli se nakonec ujme aspoň jeden pokus, když Boban za vápnem zakopne o soupeře a raději vodkopne balon na kasu. Gólman (evidentně překvapenej) cedí. Děravý rukavice, nohy nebo já nevim co všechno - 1:0. 

Druhá půle pokračuje hodně podobně, soupeř začíná odpadat fyzicky a chodíme do brejků. Naší superschopností je ovšem zahazování šancí a tak z našich brejků vetšinou bývá brejk soupeře :-@. Po jednom takovém a následné střele, kterou Dejv nekompromisně tečuje za záda bezmocného brankáře - 1:1.
Přitvrdilo se, dívat se na to už příliš nedalo. Zahodili jsme nějakou tu gólovku, než se sám před kasou zjevil Petr S. a poslal míč nekompromisně pod břevno - 2:1. 
Následně další gól přidává Dejv. Roh nakrátko s Michalem J., ťukes, krásná střela k tyči, housle soupeři - 3:1. (brb)
Utkání už se víceméně dohrává, Ondra J. přidává další skvělý zákroky, Boban zabíjí tutovku ^o) ...

Výkon od nás nebyl úplně zázračnej, ale dá se ocenit přístup, kdy máloco vypustíme, celkem obětavě bráníme ... (Y)
Hvězdou určitě Ondra J. - i přesto, že byl ve sprše moc rychlej :'(.

Očekávám slušnou účast ve čtvrtek!

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil michal budac | 25.10.2015 14:33
sakra samý chvalozpěvy jaký jste hvězdy, aby někdo připomněl nejhezčí okamžik zápasu geniální promyšlenou patičku na Jandoše, který mohl jít sám na golmana to nic
Osobní profil Petr P. | 25.10.2015 13:53
tve, střela umístěná k tyči, že to měl mít golmán mít, je věc druhá.. a co se týče druhýho golu, nádherná akce po křídle, jesličkama jsem poslal balon na Peťu Staníčka, kterej akorát dokončil, co jsem začal a jinak to dopadnout ani nemohlo :D no a zbytek no comment.
Osobní profil DK | 24.10.2015 19:14
Jinak mi všichni hoďte do mejlu (fcpersie@email.cz) anebo do zpráv/sms/kamkoliv soupis věcí/situací, který vás srali ... Myšleno kvůli tomu, jak to rozhodčí pískli/nepískli.
Nejdéle do pondělního večera! Dáme to dokupy a pošleme to na komisi. Pokud se nikdo neozve, nic odesílat nebudeme. Budeme to brát, jakože jste prostě při zápase měli krámy a jinak je to podle vás OK.

Aktualita

Sezona 2021/2022
Prosím každý přečíst, několik základních pravidel, informací a otázek. 1.) Kdo nezaplatil příspěvky- nehraje. 2.) Každý hráč musí doložit bezinfekčnost ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  1234 5
67891011 12
131415161718 19
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery